You are here: Sistem

HEMEL

Coşul de cumpărături

Cosul dvs. este gol.

CEA MAI SIMPLĂ SOLUŢIE PENTRU A CÂŞTIGA
UN BAN ÎN PLUS...

Hemel Romania

SISTEMUL DE AFACERE HEMEL ROMÂNIA

 

Titlu Puncte realizate
lunar
Poziţia de
câştig
Câştigul minim
lunar al reţelei
Membru 150 5% 7,5
Membru 300 10% 30
Membru 600 15% 90
Membru 1200 20% 240
Membru 2400 24% 576
Membru 4800 28% 1344
Asistent manager 7200 31% 2232
Manager 1 ramura AS + 2400 34% 3264
Gold manager 3 ramuri AS 35% 7560
2 x GOLD 5 ramuri AS 36% 12960
3 x GOLD 8 ramuri AS 36,5% 21024
Ambasador 12 ramuri AS 37% 31968

Valoare pentru 1 punct  = 1 EUR

Stimaţi colaboratori,

Avem plăcerea de a vă informa că a sosit mult aşteptatul moment de aderare la sistemul Hemel Linear de marketing în reţea în România.
Ne dorim o bună înţelegere şi o deplină colaborare în perioada de tranziţie la consolidarea reţelei şi satisfacerea dorinţelor dumneavoastră. De asemenea, vom respecta structura precedentă dar şi actuala structură de membri.
În acest sens vă rugăm să ne comunicaţi prin email, fax sau poşta datele disponibile ale colaboratorilor dumneavoastră direcţi din sistemele linear şi binar.
Condiţiile de aderare la sistemul Hemel Linear de marketing în reţea în România, sunt:
1. CONSUMATOR PRIVILEGIAT
a) Cumpără, la alegere, produse în valoare de 20p (preţ cu reducere 25%) şi pachetul cu materiale de lucru în valoare de  20 lei (card membru, catalog, contract, Regulament de lucru, Sistem de lucru, lista de preturi, flyere), foloseşte produse, nu are obligaţii lunare de rulaj şi nu beneficiază de punctele realizate.
b) Studenţi şi pensionari, aderă prin cumpărarea pachetului cu materiale de lucru, folosesc produse, nu construiesc reţea, nu au obligaţii lunare de rulaj şi nu beneficiază de punctele realizate.
2. PARTENER - aderă cumpărând produse în valoare de 20p (preţ cu reducere 25%) şi pachetul cu materiale de lucru - în valoare de 20lei iar punctele realizate lunar le foloseşte pentru construirea reţelei.
3. Fiecare consumator privilegiat poate deveni constructor de reţea cu o achiziţie de produse în valoare de 20p şi are dreptul la calcul de câştig pe baza rulajului lunar.
4. La categoria de consumator privilegiat pot adera numai persoane cu vârsta peste 14 ani, dacă poseda carte de identitate.
5. La categoria de partener pot adera numai persoane cu vârsta peste 18 ani.
6. Rulajul obligatoriu pentru calculul de puncte privind castigul lunar:
a) consumatorii privilegiati, inclusiv (studenti si pensionari),  au obligaţia de a achiziţiona produse în valoare de minimum 15p la fiecare 6 luni de la data înscrierii pentru menţinerea statutului de membru în sistem,
b) parteneri pe poziţii 10 - 15% au obligaţia de rulaj personal lunar în valoare 10p;
c) partenerii pe poziţii 20 - 30% au obligaţia de rulaj personal lunar în valoare 15p;
d) parteneri pe poziţii de manageri au obligatia să înscrie cel puţin un partener lunar.
Membrii actuali din sistemul par aderă la Sistemul Hemel linear de marketing în reţea în România numai cumpărând pachetul de lucru în valoare de 15 lei.
Membrii din sistemul precedent Hemel Linear de marketing în reţea aderă la sistemul Hemel linear de marketing în retea în România în aceleaşi condiţii în care aderă persoanele care aderă la sistem pentru prima dată.
Cetăţenii străini aderă la sistem în aceleaşi condiţii ca şi cetăţenii români iar câştigul se va vira în cont bancar în lei deschis la orice bancă din România.
Membrilor din sistemul precedent linear şi actualul par, care confirmă statutul de membru până pe data de 29 aprilie 2011, li se oferă poziţia actuală în structură. După aceastaă dată, se pot inscrie pe altă pozitie în cadrul structurii sponsoriale actuale. Înscrierea în altă structură nu este permisă cel putin 6 luni - calculate din data de 1 mai 2011.
Pentru aderare, sunt necesare următoarele:
- copie xerox dupa act de identitate;
- date de contact (adresa, telefon, email);
- date personale ale sponsorului (număr de membru, nume şi prenume, număr de act de identitate, telefon, adresa);
- copie xerox dupa extras de cont.
După primirea acestor documente, firma vă trimite coletul cu produse, cardul de membru, precum şi Contractul pe care membrul îl completează şi îl trimite firmei. După primirea contractului semnat firma va confirma statutul de membru.